Sport en bewegen in de buurt

Presentaties

 

Brede Regeling Combinatiefuncties 2019

Van en met elkaar leren! De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties voorjaar 2019 zitten erop. Bijgevoegd de plenaire presentatie (en andere relevante info).

Bijeenkomst(en) Brede Regeling Combinatiefuncties 2019

Nationale Kennisdag 2018

De slotbijeenkomst Sport en Bewegen in de Buurt was een groot succes! Bekijk de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2018

Lerende Netwerken najaar 2018

Lerende Netwerken voorjaar 2018

Nationale Kennisdag 2017

De kracht van samenwerking! Bekijk de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2017

Lerende Netwerken najaar 2017

Een dag vol workshops, plenaire gedeelten en volop de ruimte om op een actieve manier samen in gesprek te gaan! Dit najaar heeft Sport en Bewegen in de Buurt opnieuw regionale bijeenkomsten georganiseerd. Bekijk nu alle presentaties.

Landelijke Buurtsportcoachdag 2017

Ook dit jaar is een dag georganiseerd voor alle buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen. Bekijk de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Landelijke Buurtsportcoachdag 2017

Lerende Netwerken voorjaar 2017

Een dag vol workshops, plenaire gedeelten, speeddates en bovenal NETWERKEN! Dit voorjaar heeft Sport en Bewegen in de Buurt opnieuw regionale bijeenkomsten georganiseerd. Bekijk nu alle presentaties.

Nationale Kennisdag 2016

Ook dit jaar is weer een landelijke kennisdag georganiseerd. Thema van de dag: samenwerken sport en zorg bereikt kwetsbare groepen. Bekijk nu de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2016

Lerende Netwerken najaar 2016

Vaste ontmoetingsmomenten in het jaar; de Lerende Netwerken. Dit najaar heeft Sport en Bewegen in de Buurt opnieuw regionale bijeenkomsten georganiseerd. Een dag vol workshops, plenaire gedeelten, speeddates en bovenal NETWERKEN! Bekijk nu alle presentaties.

Landelijke Buurtsportcoachdag 2016

Ook dit jaar is weer een landelijke Buurtsportcoachdag georganiseerd: Talent & Passie in beweging. Bekijk nu de presentaties en foto's.

Bijeenkomst(en) Landelijke Buurtsportcoachdag 2016

Lerende Netwerken voorjaar 2016

Vaste ontmoetingsmomenten in het jaar; de Lerende Netwerken. Dit voorjaar heeft Sport en Bewegen in de Buurt opnieuw regionale bijeenkomsten georganiseerd. Het centrale thema deze keer was samenwerken; zowel met andere sectoren als in de regio. Bekijk nu alle presentaties.

Nationale Kennisdag 2015

De Kennisdag is dit jaar vormgegeven rondom twee hoofdlijnen: Andere sectoren aan het woord en Kwaliteit/borging. Bekijk nu alle presentaties en foto's!

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2015

Lerende Netwerken najaar 2015

Vaste ontmoetingsmomenten in het jaar; de Lerende Netwerken. In september/oktober 2015 heeft Sport en Bewegen in de Buurt opnieuw regionale bijeenkomsten georganiseerd. De presentaties zijn inmiddels beschikbaar.

Landelijke Buurtsportcoachdag

Een dag voor combinatiefunctionarissen en buurtsportcoaches met interactie, beleving, verbinding, verdieping en netwerken. Bekijk de presentaties en foto's!

Bijeenkomst(en) Landelijke Buurtsportcoachdag

Lerende Netwerken voorjaar 2015

Zijn de Lerende Netwerken Sport en Bewegen in de Buurt voor jou ook het ontmoetingsmoment van het jaar? De zes regionale bijeenkomsten in maart bestaan uit lezingen en workshops met presentaties van praktijkvoorbeelden. Er is volop gelegenheid om te netwerken en de laatste ontwikkelingen van het programma Sport en Bewegen in de Buurt worden toegelicht.

Nationale Kennisdag 11 december 2014

Op 11 december 2014 vindt de Nationale Kennisdag Sport en Bewegen in de Buurt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Een complete dag over de kansen van sport en bewegen in het sociaal domein!

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 11 december 2014

Regionale Lerende Netwerken najaar 2014

Tijdens de Lerende Netwerken in september en oktober van dit jaar staat de buurtsportcoach centraal. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de bijeenkomsten op een van de zeven locaties in het land.

Regionale Lerende Netwerken voorjaar 2014

In maart 2014 vonden de Lerende Netwerken Sport en Bewegen in de Buurt plaats. Op zes locaties in Nederland ontmoetten zo'n 500 professionals elkaar. Zij luisterden naar lezingen, deden mee met de workshops en wisselden contacten en informatie uit. Hieronder de presentaties van de sprekers.

Sportimpuls Spreekuren voorjaar 2014

Om potentiële Sportimpuls aanvragers de mogelijkheid te bieden hen verder op weg te helpen bij het schrijven van een goede aanvraag, zijn er gedurende de openstelling van ronde 3 (13 februari – 10 april 2014) spreekuren ingepland in verschillende regio's. kijk bij datum en regio voor specifieke informatie (paarse kader).

Nationale Kennisdag 2013

In december is de Nationale Kennisdag Sport en Bewegen in de Buurt georganiseerd, met als thema Duurzaam sporten en bewegen. De presentaties zijn inmiddels beschikbaar. Bekijk hier onder ook de foto's van de Kennisdag!

Bijeenkomst(en) Nationale Kennisdag 2013

Regionale Lerende Netwerken najaar 2013

In september en oktober 2013 is opnieuw een ronde Lerende Netwerken Sport en Bewegen in de Buurt georganiseerd. De presentaties van deze zes bijeenkomsten zijn beschikbaar.