Sport en bewegen in de buurt

Sport en Bewegen in de Buurt in beeld

 - Sport en Bewegen in de Buurt

Sport en Bewegen in de Buurt heeft sinds kort een eigen Youtube kanaal waar filmpjes van praktijkvoorbeelden te zien zijn. Ben je projectleider of uitvoerder van een Sportimpuls project, of werkzaam als buurtsportcoach? Dan biedt dit Youtube kanaal jou de mogelijkheid om een filmpje te delen van de activiteiten waarbij je betrokken bent. Inspireer anderen en raak zelf geïnspireerd!

Filmpjes insturen
Wil je een filmpje van je Sportimpuls project of buurtsportcoach activiteit op het Sport en Bewegen in de Buurt Youtube kanaal? Een filmpje kun je zelf maken (met een mobiel) en naar ons mailen. 

Ga naar de instructie Sportimpuls of instructie Buurtsportcoach voor meer informatie over de eisen aan het insturen van een filmpje. In overleg met de afzender/contactpersoon wordt het vervolgens gepubliceerd op het Sport en Bewegen in de Buurt Youtube kanaal.

Lerende Netwerken
Ben je dit najaar tussen 8 september en 2 oktober aanwezig bij de Lerende Netwerken Sport en Bewegen in de Buurt? We helpen je graag op weg bij de opname van een filmpje. Bekijk wanneer en waar de bijeenkomsten plaatsvinden en kom naar het Lerend Netwerk in je regio!