Sport en bewegen in de buurt

Kwaliteitsimpuls buurtsportcoaches: doe mee!

 - Sport en Bewegen in de Buurt

Met de kwaliteitsimpuls buurtsportcoaches 2014-2016 wordt een fundament gelegd voor duurzame structuur van kennisdelen, kennis uitwisselen en ontwikkelen voor en door buurtsportcoaches. Het doel is dat de buurtsportcoach beter in staat is om zijn of haar werk uit te voeren. In samenwerking met onderwijsorganisaties werken we aan een opleidingsaanbod dat aansluit bij de behoefte van het werkveld. We werken aan brancheontwikkeling met werkgevers en andere betrokken organisaties. En we faciliteren ontmoetingen voor buurtsportcoaches, zowel digitaal als fysiek.

Ben jij buurtsportcoach? Registreer jezelf en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Je krijgt onder andere toegang tot een App waarmee je gemakkelijk in contact kunt komen met collega’s. Daarnaast zal deze App andere bruikbare functionaliteiten, die voor een buurtsportcoach toegevoegde waarde hebben, bevatten.

Meer informatie over de kwaliteitsimpuls buurtsportcoaches? Neem contact op met Roland Rijshouwer (r.rijshouwer@sportengemeenten.nl) of Marloes Aalbers (marloes.aalbers@nisb.nl).