Sport en bewegen in de buurt

Hulp nodig? Sportimpuls

 - Sport en Bewegen in de Buurt

Mocht u na het lezen van de procedure en de veelgestelde vragen ondersteuning nodig hebben bij het aanvragen van een Sportimpuls, dan raden we u aan contact op te nemen met sportservicepunt in uw gemeente of regio, of met uw sportbond. 

Weet u niet bij welke organisatie u bij u in de buurt terecht kunt, mail dan naar sportimpuls@nocnsf.nl of bel tijdens kantooruren met 06-23271773 (9.00u – 17.00u).

Voor specifieke vragen over een interventie kunt u het beste contact opnemen met de betreffende interventie-eigenaar. 

Voor meer algemene vragen over de Sportimpuls of over de uitvoering van een lopende Sportimpuls kunt u terecht bij ZonMw via sportimpuls@zonmw.nl

Kennis en (bij)scholingsmogelijkheden

 - Sport en Bewegen in de Buurt

Momenteel worden er verspreid over het land een groot aantal Sportimpuls projecten uitgevoerd om meer mensen langdurig te laten sporten en bewegen. Tijdens de start, maar ook wanneer een Sportimpuls project eenmaal loopt of na 2 jaar is afgerond staat de organisatie voor allerlei uitdagingen. Zoals: ‘hoe verhoog en behoud je het aantal deelnemers of vrijwilligers’ of ‘hoe continueer je een goede samenwerking tussen diverse partijen’?

Overzicht
Om (potentiële) Sportimpuls aanvragers of uitvoerders met dergelijke vraagstukken verder op weg te helpen is er een overzicht opgesteld van bestaande, kennis- en (bij)scholingsmogelijkheden in het land voor sport- en beweegprofessionals, -bestuurders, -kader, -coaches en -vrijwilligers.

Download Overzicht Sportimpuls gerelateerde kennis- en (bij)scholingsmogelijkheden